bilutleie

Ring Oss +47 21 55 46 13

 
 

 

Hjem | Kundeservice | Bilutleie Tips | Om Oss

 
     
 

 

 

 

 

Leiebil La Manga

Sammenlign pris på leiebil fra flere selskaper i La Manga og finn beste pris på bilutleie. Vi garanterer deg rimelige priser på billeie gjennom sammenligning.

 

Velg selv hvilket selskap du ønsker å leie fra - vi sammenligner prisene for deg!

La Manga info

Bilutleie La Manga

Leiebil La Manga

La Manga del Mar Menor tilhører regionen Murcia i Spanias sørøstre del. Byen ligger på en ca. 20 km lang arm som strekker seg i en bue i Middelhavet, med byen San Pedro del Pinatar i den andre enden. Saltvannssjøen Mar Menor ligger på innsiden av armen. Innbyggertallet i hele regionen lå på over 1 300 000 i 2007.

 

Mange turister reiser hit for å oppleve vannaktiviteter som seiling, dykking og vindsurfing, og det finnes mange strender langs hele armen. I tillegg er en del av de besøkende pasienter som trenger behandling for revmatisme og psoriasis, noe de får ved å bade i Mar Menor. 

 

Murcia-San Javier Airport er den nærmeste flyplassen, og det tar omtrent 30 minutter å kjøre dit.

 

 

     
 

Spanialeiebil.no

Hjelp

Informasjon

Topp 8

 

 
     
  www.carhirespain.netwww.spanienmietwagen.netwww.locationdevoitureespagne.frwww.autonoleggiospagna.itwww.spanjeautohuur.comwww.wynajemsamochodowhiszpania.plwww.autopujcovnaspanelsko.czwww.hyrbilspanien.sewww.spanienbiludlejning.dkwww.autovuokraamoespanja.fi